Pluggar

Hej!
Sitter vid datorn och pluggar just nu!
Vi håller på med ett grupparbete i skolan som vi ska redovisa imorgon, sen måste jag skriva en grej till samhällskunskapen, och sen ska jag plugga spanska-glosor.
Och imorgon är det fredag! :D
Det känns som om veckorna går jättefort nu fast det kan ju bero på att vi har ganska långa lektioner, och då är skoldagen helt plötsligt slut efter bara 3-4 lektioner. :)
Jag tycker verkligen jag valde rätt program på gymnasiet i alla fall, för det är jättekul, trots att man måste plugga mycket men eftersom vi har så långa lektioner så blir det inte så mycket läxor om man är koncentrerad på lektionerna. :)
Skriver sen!

Just nu

Hello!
Idag så hade jag lång dag, så jag kom hem först vid 4 någon gång. :(
Lite irriterande när jag har jättelång lunch på tisdagar då alla andra i min klass har lektion, men inte jag. :(
Inte så kul, men ska prata med min lärare så kanske jag kan ordna det på något sätt, hoppas det i alla fall. :)
Nu ska jag fortsätta plugga glosor, och sen ska jag plocka fram kläder till imorgon. 
Godnatt alla söta läsare!


Sunday

Hej bloggen!
Jag klev upp tidigt idag, och jag har redan hunnit tvätta, sorterat tvätt, pluggat spanskaglosor, och räknat lite i min mattebok. :) Snart blir det att äta lunch, och sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske göra mig iordning för imorgon?
Skriver sen!
Ha en bra söndag. :)

Men skärp dig för ***!

Hej!
Nu måste jag skärpa mig och försöka blogga mer! Jag vill ju blogga men jag hinner inte, och när jag har tid så har jag inte tillgång till min dator eftersom jag delar internet med mina bröder, och om någon av dom använder internet samtidigt som jag så är internet SEGT. Haha, nu lät det jättehemskt av någon anledning, men jag ska skärpa mig!
Nu ska jag titta på vampire diaries, och när min mamma kommer hem så får jag mitt paket! :D

Hemma

Hej!
Idag har jag haft lång dag, nästan ända till 15.30, och så har jag dessutom haft 1 prov och 1 glosförhör. Tror det gick ganska bra i alla fall, skönt att ha gjort bort det nu i alla fall, eftersom dom andra i min klass (som inte har gjort provet) måste jobba hemma under helgen. Nästa vecka kommer nog mitt paket från H&M som jag beställde för ett tag sen, längtar! :)
Nu ska jag titta på det nya Vampire Diaries avsnittet som kom ut igår. :)

Hårfärg

Slänger in en bild på färgen jag använde när jag färgade håret.:D

Skoljobb

Hej!
Idag hade jag bara en lektion i skolan, som började vid 12, och innan det så var vi och lyssnade på en debatt mellan några politiker som diskuterade inför valet. Så det blev inte särskilt mycket lektioner idag. :) Nu ska jag skriva en artikel som vi håller på och skriva i skolan, som jag egntligen skulle ha skrivit förra veckan. :P

Några minuter kvar...

Nu ska jag titta på Idol kl 20.00 på Tv4, någon annan som ska titta? :)

Dagens låt


Hemma nu

Hej!
Jag kom hem från skolan för en liten stumd sen, och idag så hade jag som jag skrev tidigare bara 2 lektioner på hela dagen. :) Som tur var så hade jag båda lektionerna på morgonen, så jag slutade ungefär 11.30. Nu ska jag äta lite, och sen måste jag läsa glosor. :(

Seg dag

Hej!
Idag så har jag bara haft 3 korta lektioner och tagit klassfotot, men jag kom ändå inte hem förens kl 4. :(
Jag hade 2 lektioner på morgonen och sen så hade jag lunch i ungefär 3 timmar. Kul. Verkligen. Speciellt eftersom ingen annan i min klass har den lektionen, så alla andra i min klass åkte ju hem direkt, och mina andra kompisar var inte i skolan idag. :( Jag överlevde iallafall, så jag satt och försökte plugga lite glosor. Nu ska jag gå och sova, imorgon har jag bara 2 lektioner så då kommer jag hem redan vid lunch! :D
Godnatt världen!

Waiting

Hej!
Jag har just färgat håret, och just nu så sitter jag och väntar på att det ska verka. :)
Jag har tänkt färga håret jättelänge, men jag har aldrig haft tid att göra det, så då blev det först nu. Jag har klassfoto imorgon, så det blir perfekt med nyfärgat hår då, bara jag inte får orange hår eller något. :P Uppdaterar senare och berättar hur resultatet blev!

OMG

Sjukt bra tjej i Idol!





Beställt idag




Haha, jag börjar snart bli en riktig shopaholic. :P
Det börjar till och med bli så illa att min bror har börjat misstänka att våra föräldrar betalar alla mina kläder, eftersom jag shoppar jättemycket varje månad. :)
Vilket dom faktiskt inte gör, jag betalar alla mina kläder själv, förutom dyrare saker som vinterjacka och träningskor. Jag betalar det mesta själv för att jag vill vara självständig, och inte bli bortskämd med en massa dyra kläder av mina föräldrar. Dock så betalar jag ju "bara" kläder, smink och andra såna grejer själv, eftersom jag bara har mitt studiebidrag varje månad.
 

New

Här kommer några bilder på lite kläder jag köpte förra veckan. :D



Dagens outfit

Slänger in några bilder på dagens outfit. :)







Dagens låt


God natt

Nu har jag varit ute och gått/joggat i en timme, gjort klart en engelskaläxa och lagt fram kläder tills imorgon.
Nu ska jag läsa spanska och gå och sova. God natt världen! :)

Dagens outfit




Monday

Hej!
Det har varit dålig uppdatering här i bloggen ett tag nu jag vet, men jag har inte haft tillgång till internet på min dator, och det är där jag har alla mina saker. Jag har dessutom haft ganska mycket att göra i skolan och så.
Men nu ska jag försöka blogga som vanligt igen. :) Nu ska jag ut, lägger upp bild på lite kläder som jag har köpt senare ikväll.

RSS 2.0