Monday Night

Hej!
Idag har jag varit i skolan, hade bara 2 riktiga lektioner, så det var inte så jobbigt, trots att det är måndag idag. :) fast jag var ändå tvungen att köpa kaffe på hemvägen... (Jag dricker ju inte ens kaffe!?)
Nu ska jag gå och sova, imorgon blir det klassdag! :D

Pepparkakor!

Idag ska jag även baka pepparkakor!
Det ska verkligen bli kul, för då vet man att det snart är jul och så känner jag mig ca 10 år yngre! :P
Lägger upp några bilder sen. :D


Ytterligare en släktmiddag

Hej!
Igår kväll var jag på ytterligare en släktmiddag, fast denna gång var det min kusin som fyllde år! <3
Så vi var där ett tag, åt middag och fikade o.s.v. :D
I torsdags hade vi öppet hus på min skola, så vi var lediga på fredag eftersom vi hade varit på skolan på kvällen! :) Fast vi gjorde egentligen inte så mycket, vi bara satt vid ett bord och pratade med folk. Och på tisdag har vi friluftsdag med 2:orna som går samma program som oss! (oss = min klass)
Igår beställde jag dessutom lite kläder från H&M, jag upptäckte då att det är ganska exakt 2 månader sen jag beställt något. Rekord kanske? Okej, jag erkänner, jag är en shopaholic innerst inne, men oftast är det för att jag ser något som jag vill köpa, men just då upptäcker jag att min tidigare beställning redan har skickats iväg, så då kan jag ju lika gärna köpa lite till, när jag nu ändå måste betala en extra fraktavgift. Missförstå mig inte nu, jag köper aldrig för mer än vad barnbidraget räcker till! :)

Släktmiddag

Hej!
Vi har just haft några släktingar här, så vi har ätit middag och fikat. :D
Nu tittar dom andra på någon hockeymatch, så då passsar jag på att blogga lite! :)
Imorgon blir det att kliva upp tidigt, och sen blir det kanske en shoppingrunda + köpa några julklappar, till dom jag inte hunnit köpa till än. :)
Nu ska jag titta på Bring it on på datorn, skriver mer sen! :)

<3 den här låten



Bara jag som tycker att den här låten är så ***** fin? :)

Kanske ska plocka fram skolböckerna snart?

Hej igen!
Jag kom just på att lovet är slut om bara några dagar, så jag kanske borde ta och göra läxorna som jag skulle göra under lovet snart? Annars kan jag ju göra det imorgon..(aldrig alltså).
Nä, men imorgon ska jag seriöst läsa igenom glosorna som jag har i läxa under lovet, för som tur är så har jag inte fått så många läxor. :)

Friday Night

Hello!
Har ätit middag för en stund sen, och just nu så kollar jag på vampire diaries på datorn! :D Tur att man kan se säsong 2 på internet, annars hade jag fått vänta flera veckor på att få se det på tv. eftersom jag såg säsongsavslutningen (som visas på svensk tv först nästa vecka) någon gång i februari. :)


Stefan, Elena & Damon

Smartis!

Jag upptäckte just hur man ska göra för att tidsinställa inlägg på blogg.se, så just nu känner jag mig jättesmart! xD Men när jag skapade min blogg så funkade inte tidsinställning av någon anledning, så då fick jag för mig att det inte fanns alls på blogg.se, jättesmart alltså!
Detta innebär alltså att jag kommer att få lättare att blogga om jag har ont om tid, eller dom dagar jag inte orkar kliva upp tidigt på morgonen för att blogga. :)
Fast det kommer ju inte bli så att jag bara skriver tidsinställda inlägg, men jag kanske tidsinställer ett inlägg om jag ska bort t.ex. eller visa upp något jag köpt. :D


RSS 2.0