Converse

Nu ska jag ut och spela fotboll med min bror, men först kommer några snabba bilder på mina nya converse som jag köpte förra veckan. :D



Aidaho hissar & dissar!

Hiss

Sommaren
Behöver jag säga mer? Det är förhoppningsvis varmt och soligt, och man är ledig från skolan. :D

Gina Tricots Baslinnen
Jag älskar Gina Tricots linnen! :love:
Dom finns i jättemånga färger och nyanser, och är passar jättebra som vardagslinnen. :)




Gratisbio
Jättebra sida där man kan nyttja olika erbjudanden och chatta med andra medlemmar och få poäng som man växlar in till presentkort eller biobiljetter. :D Bli medlem genom att klicka på länken, så får du 75 poäng! :)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=290955

Diss

Regn
Okej, jag gillar när det regnar en dag, och man bara kan sitta inne och dricka te. :P
Men när det regnar nästan varje dag, så är det inte lika kul längre att bara sitta inne. :(

Why does it rain?

Hej!
Jag hade tänkt gå ut nu på eftermiddagen i det fina vädret, men gissa vad jag ser när jag tittar ut genom fönstret?
Regnet öser ner, och det är bara 16 grader varmt (kallt?). Jag ska se om det slutar regna senare ikväll, så kanske jag kan gå ut då. :) Annars får jag väl stanna inne. :(

Ny design! :D

Jag satt och fixade med bloggen hela kvällen igår för att få en egen design, och nu är den äntligen uppe på bloggen. :) Själv är jag jättenöjd, speciellt med headern. :D
Jag vet att det finns många som har mycket proffsigare och snyggare design som dom gör i photoshop, men eftersom det här är min första design som jag gjort själv, så är jag jättenöjd.
Dessutom har jag inte ens photoshop på min dator, det enda jag kan göra med mina bilder är att beskära, och ändra lite ljus och kontrast.
Kommentera gärna om du har några åsikter om min blogg eller designen, om du inte ser den nya designen, så är det bara att uppdatera webbläsaren, så ska den synas. :)


Bloggen

Hej!
Just nu har det varit jättedålig uppdatering på bloggen dom senast veckorna, men som jag skrev tidigare, så är det så svårt att uppdatera på sommaren, hur många är liksom intresserade av att veta vad jag gör på mitt sommarjobb? Dessutom har jag inte haft tillgång till min egen dator där jag har alla bilder, och även laddar upp bilder, så det blir lite svårt att blogga då. Men det händer ganska mycket just nu "behind the scenes". :P Jag håller på att fixa en ny design till bloggen, och läser jättemycket om alla koder och sånt som man ska kunna. :D Jag vet inte riktigt hur det blir och om det lyckas alls, men jag hoppas det blir bra. I höst kommer jag ha en massa saker att skriva om, så bloggen kommer ligga nere ett tag. Fast jag kanske slänger iväg ett inlägg någon gång ändå. :)

H&M Autumn

I maj så beställde jag en massa kläder från H&M:s höstkatalog. och mitt paket kommer troligen komma på fredag. :D Nu har ju kläderna även dykt upp på H&M:s hemsida, så jag tänkte visa lite bilder på det jag beställt. :) Dock så blev jag lite besviken eftersom det brukar finnas jättemånga olika färger på H&M:s kläder, men nu var det mest svart, grått, blått, och några andra färger. :( Förra höstens kläder från H&M var mycket färggladare känns det som.




Också beställde jag lite fler grejer också, men jag orkar inte visa bild på allt just nu.
Tar bild på kläderna när jag fått mitt paket. :)

Låg uppdatering...

Som ni som läser kanske har märkt, så har jag inte uppdaterat på över en månad. :O
Men det är av den enkla anledningen att jag först har jobbat några veckor, och sen har det varit så varmt och soligt väder, och då vill jag inte sitta inne och blogga. Om jag hade haft en blogg med 100 000 läsare hade jag nog uppdaterat mer, men ju fler som läser och kommenterar, desto mer försöker jag skriva. :)


RSS 2.0